Мене вигнали з гільдії героїв, тому що я був поганим компаньйоном, тому я вирішив неспішно жити в глушині / Поганий соратник для групи героя обрав спокійне життя в селі (2021)

Banished From the Hero's Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside
0
0
(0 голосів)
Японія, 2021, 24 хв
Якість:
1080p
6.7
Мене вигнали з гільдії героїв, тому що я був поганим компаньйоном, тому я вирішив неспішно жити в глушині / Поганий соратник для групи героя обрав спокійне життя в селі (2021)
Аніме
2 сезон, 12 серія
  • Жанр:пригоди, фентезі, комедія
  • Режисер: Makoto Hoshino
  • Актори: Ryouta Suzuki, Kanon Takao, Sora Amamiya, Ріє Кугімія, Кента Міяке, Naomi Ohzora, Yû Serizawa, Aya Uchida, Taku Yashiro
  • Переклади: багатоголосий закадровий | FanVoxUA, СКО, Субтитри

Про що аніме "Мене вигнали з гільдії героїв, тому що я був поганим компаньйоном, тому я вирішив неспішно жити в глушині / Поганий соратник для групи героя обрав спокійне життя в селі (2021)":

Після того, як його виключили з партії героїв за недостатню силу, Рудий, молодий шукач пригод, вирішує покинути місто і зажити мирним життям у сільській місцевості. Разом зі своїм вірним супутником, драконом на ім'я Ріт, він починає нове життя фермера. Однак незабаром його спокійному життю загрожують монстри та інші небезпеки, що чатують на нього в дикій природі. Використовуючи свої навички та кмітливість, Рудий повинен захистити свій новий дім і друзів від небезпеки, не висовуючись і не привертаючи до себе зайвої уваги з боку друзів героя. Зіткнувшись із власною обмеженістю та невпевненістю, Рудий пізнає справжнє значення героїзму та дружби.

Дивитися аніме "Мене вигнали з гільдії героїв, тому що я був поганим компаньйоном, тому я вирішив неспішно жити в глушині / Поганий соратник для групи героя обрав спокійне життя в селі (2021)" онлайн

Дивитися онлайн (укр) Плеєр 2 Плеєр 3 Плеєр 4 Трейлер
0
0
Оціни аніме:
0 0
Додано / Оновлено: 26 березня 2024
Твій відгук на онлайн аніме
Мінімальна довжина коментаря – 5 знаків. коментарі модеруються
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Коментарів ще нема. Ви можете стати першим!
uz-kino💙💛 » Аніме » Мене вигнали з гільдії героїв, тому що я був поганим компаньйоном, тому я вирішив неспішно жити в глушині / Поганий соратник для групи героя обрав спокійне життя в селі (2021)
Правовласникам